KDE

KDE este o interfață grafică care este produsul unor entuziaști și nu al unor echipe plătite. În plus, este complet gratuit și  poate fi instalat pe aproape orice sistem de operare.

 

O interfață grafică are rolul de a fi mijlocitorul dintre inima sistemului de operare și utilizator. Prin intermediul său, un utilizator are posibilitatea să introducă niște comenzi și să primească răspunsurile de la sistemul de operare într-o formă grafică, ușor de înțeles și preferabil cu un aspect plăcut. Cu cât această interfață grafică este mai simplu de utilizat și folosit, cu atât va fi mai căutată de utilizatori.

 

În lumea Linux sunt disponibile mai multe interfețe grafice disponibile, ca de exemplu Xfce, MATE, Cinnamon, LXDE, GNOME și KDE, proiecte libere și open source la care poate contribui oricine dorește acest lucru.

 

Despre acestea v-om scrie in articole viitoare.

0 răspunsuri la „KDE”

  1. Axeaza-te pe carne slaba, legume cat de multe fiindca iti umplu stomacul dar au multa apa, vitamine si minerale in ele, fructe cu masura(adica nu un kg deodata) si pe stomacul gol. Gustari sanatoase(migdale, nuci, seminte crude, iaurturi, avocado, ciocolata neagra), mai bine mese mici si dese, nu fa pauza mare fiindca metabolismul iti incetineste. Adopta un stil de viata, organismul se educa. Iata drept un nou tip de supliment pentru cresterea penisului mic a iesit la spr vanzare pe magazinele cu suplimente pentru marirea penisului din tara noastra, Titan Gel fiind denumirea lui, care, dupa cum ne putem da seama chiar din numele sau, este un gel care ne promite erectii care dureaza mult si tari ca de titan. detoxic prospect si pret Pe site-ul oficial al producătorului Titan Gel puteți citi, de asemenea, că asigură o satisfacție sexuală bună, iar durata medie a fiecărui raport sexual creşte semnificativ. Durata maximă a unui act sexual poate ajunge şi până la trei ore. Titan Gel este o cremă concepută special pentru bărbaţi având componente exclusiv naturale. Este o cremă creată pentru a mări rapid şi în condiţii sigure penisul. Alternativa acestei creme este o intervenţie chirurgicală de montare a unei pompe în interiorul organului sexual masculin, ceea ce poate duce uneori la deteriorarea permanentă a organului. www recinziireale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *